A Nők legnagyobb ellensége

Avagy a száraz bőr és narancsbőr átka

Azt hiszem nagyot nem lőnék mellé, ha azt mondanám, hogy a nők 90%-át érinti az a bizonyos téma amit ma kicsit vesézgetni fogunk... De vajon miről is lehet szó? Itt a nyár, a meleg és nem mellesleg a rövidebbnél rövidebb ruhácskák és ne feledkezzünk meg a fürdőruhákról sem... tehát bőrünk nagy része szabadon van ilyenkor és ugyebár minden nőnek az a célja, hogy a legtökéletesebb formáját hozza nem csak alkatilag ha nem szépségileg is. Ezért mai bejegyzésünk témájának a bőrt választottuk, pontosabban a narancsbőr és száraz bőr okozta zavaró problémát, okát és persze a megoldást.

Ahogyan már említettem ez a probléma sok női társamat, beleértve engem is érint. Számos krémet, testápolót, mindenféle kencét vásárolunk olykor horribilisnél is magasabb áron azért, hogy megelőzzük, megszüntessük a problémát... Pedig a megoldás ennél kézenfekvőbb és egyszerűbb. 

Vázoljuk fel egyszerűen! Testünk, szervezetünk nagy része miből áll? Mi kell ahhoz, hogy fenntartsuk, illetve működtessük szervezetünket? Na mi lehet ez? Természetesen a VÍZ. Hiszen szinte mindennek ez az alapja, mint azt már jól tudjuk.

És itt jön a gondolat... iszok vizet, a megfelelő mennyiséget mégsem jó?... Ez rendben is van, de sajnos nem mindegy milyen is az a víz amit fogyasztunk... Az olyan vizek amelyekben felesleges anyagok vannak hátráltatják, lassítják szervezetünket, míg ezzel szemben a tisztított víz mentes ezektől az anyagoktól. Kíváncsi milyen anyagokról is van szó? KATTINTSON IDE! itt bővebben olvashat róluk.

Na most a száraz bőr és a narancsbőr kialakulásában is első szempontból ez áll. Ha szervezetünk egy idő után nem kap elegendő tiszta vizet akkor előjönnek ezek problémák számos más probléma mellett. Ezért a legelső amit tehetünk, hogy olyan vizet fogyasztunk, használunk amely nem gátolja hanem előre segíti testünk folyamatait.

Arról már volt szó, hogy testünk képes öngyógyításra, de ahhoz megfelelő mennyiségű és minőségű vízre van szüksége, hogy erre képes legyen. Hiába iszunk elég vizet, hogy ha abban olyan anyagok vannak amelyek nem segítik az öngyógyítást. De akkor milyen vizet igyunk? Ásványvizet vagy több csapvizet? Vagy ruházzunk be egy drága víztisztítóra? Nehéz kérdés de van megoldás... Sajnos a mai világban a csapból folyó víz sem olyan már mint volt, az ásványvízben meg ki tudja mi van... És igen vannak drága víztisztítók ezzel egyet is értek, de a világ már olyan sokat fejlődött, hogy vannak olyan víztisztító berendezések is amelyekre nem kell, hogy a gatyánk is rámenjen.

Cégünk célja is ez, hogy mindenkinek segítőkezet tudjunk nyújtani és megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást mind technológia mind anyagi szempontból. Hiszen a a mi mottónk, hogy a mai világban a tiszta víz érték! Ha felkeltette érdeklődését és megoldást keres KATTINTSON IDE!

 

A ,,Vízológia, minden ami víz" blogon megjelenő tartalom, így a cikkek, a képek, a videók, a honlap grafikája vagy bármely más tartalom, szerzői jogi védelem alatt áll.

narancsbor_beautymagazin_test_furdo_20171002-e1506955501482.jpg