Pályázat a fejlett tanyai életért

Avagy tanyafejlesztés okosan, gazdaságosan

Nem meglepő, hogy sokan vágynak a vidéki, csendes életre messze a városi zajtól és mozgalomtól. Ezért sokan költöznek tanyákra, illetve építkeznek ilyen telkeken. Ehhez pedig most segítséget nyújthat a TANYA FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT. Mai témánkban ezt a lehetőséget fogjuk kicsit boncolgatni, illetve elmondani mi nekünk milyen szerepünk is van egy ilyen projektben.

tanyapalyazat-szechenyi.jpg

 Jelenlegi helyzetet elnézve eléggé elszaladtak az árak, ha építkezésről vagy felújításról esik szó, ezért jó lehetőség lehet egy ilyen pályázatot figyelembe venni, illetve igénybe venni. Ugyanis ez azoknak kedvez, akik nem tehetik meg, hogy teljes önerőből belevágjanak egy ilyen projektbe.

 

De mi is ez a bizonyos Tanyafejlesztés és hogyan kerülünk mi a képbe?

Célja, hogy biztosítsa az infrastrukturális fejlesztést, fejlődést a tanyák számára. Ezen belül pedig a háztartási léptékű villamos energiát és vízellátást, valamint a szennyvízkezelést egyaránt biztosítsa. Így kerül a mi vállalkozásunk is a képbe. Mert, hogy a pályázat magába foglalja ezt a hatáskört is, tehát az ivóvíztisztítást.

big_0014882519.jpg

 

Akik belevágnának abba, hogy tanyára költöznek vagy  ilyen területen építkeznének azok tudják vagy tudniuk érdemes, hogy az ivóvíz ellátás az fúrt kút útján oldható meg. A fúrt kútból származó víz viszont nem megfelelő minőségű egy háztartás ellátásra, ugyanis olyan anyagokat tartalmazhat, amelyek károsak lehetnek emberi fogyasztásra, emberi használatra. Tehát bevizsgálás nélkül nem célszerű sőt nem ajánlott a fogyasztása, mert akár nagy egészségügyi kockázatot is rejthet magában a fúrt kút vize.

 

k2841.jpgMiért van ez?

Azért mert többségük a talajvízből, vagy a felsőbb, már elszennyeződött talajrétegekből táplálkozik. Ezekbe a talajrétegekbe szivárognak el a házi szennyvízderítőkből elszikkadt, emberi fekáliával szennyeződött, és az állattartó telepek, de házi kedvencek ürülékével, növényvédő szerekkel is szennyezett, talajba szivárgó esővíz is. Ezért van szükség egy labor általi bevizsgálásra, mert egy ilyen vizsgálat kiszűri ezeket a káros, szennyező anyagokat és ezt követően megtervezhető egy berendezés, amely kiszűri ezeket és ihatóvá teszi a vizet.

 

Amint rendelkezünk telkünkön egy fúrt kúttal, amelynek van egy bevizsgálás általi labor eredménye, utána következik a mi részünk, hogy egy olyan víztisztító berendezést tervezzünk meg, amely mind a minőségi követelményeknek, szabályoknak, mind pedig az ügyfél igényeinek megfelel. 

levay_kormatrica_200mm.jpgCégünk több mint 15 éve foglalkozik víztisztítással, többek között, a fúrt kúthoz csatlakoztatott víztisztító eszközökkel is. A tervezéstől, a beszerelésen/kivitelezésen keresztül az utána következendő időszakos karbantartásig vállaljuk. Célunk egy olyan megbízható szolgáltatás nyújtása, amellyel ügyfeleinknek bizalmat, mosolyt és nem mellesleg elégedettséget adhatunk megfizethető áron.

Talán nem tudjuk elégszer hangsúlyozni és mondani, hogy a tiszta ivóvíz létfontosságú része életünknek, mindennapjainknak. Éppen ezért, hogy családunk és magunk egészségét, illetve környezetünk, tárgyaink, eszközeink épségét is megőrizzük fontos erre is odafigyelni. Főleg egy olyan vízforrásnál mint a kútvíz, mert a fúrt kút által biztosított ivóvíz akár káros is lehet az emberi szervezetre és környezetére. 

Egy ilyen helyzetben, ahol otthonunk vízellátása kútról működik, érdemes figyelembe venni az előbbiekben említett okokat, hogy miért kell tisztítani és érdemes mihamarabb megoldást találni rá.

image.jpg

Az általunk forgalmazott berendezések kiszűrik a tisztításra szánt vízben lévő szinte összes fizikai és kémiai szennyezőanyagot, valamint a biológiailag aktív szervezeteket is. Ezzel pedig egy olyan ivóvizet kapunk, amelyet már teljesmértékben lehet háztartásban használni, fogyasztani.

Azoknak akik ilyen fejlesztésben gondolkodnánk és természetesen tanya jellegű településen, telken élnek vagy tervezik életüket érdemes jobban utánajárni, hisz ez a támogatás sokat segíthet nekik. 

És a legjobb az egészben, hogy meghosszabbították a pályázatot, így aki eddig nem vágott bele az most még megteheti!

A tiszta víz a mai világban igazi értéknek számít és egy ilyen helyzetben amelyről mai témánkban esett szó még fontosabb, hogy egy fogyasztásra alkalmas ivóvizet használjunk nap mint nap.  Válasszuk az egészséget, válasszuk a megbízhatóságot, válasszuk a szakértelmet és a garanciát! Válasszon minket és mi cserébe mosolyt és elégedettséget adunk Önnek!

609319e35c078987e30fe31d_handshake.jpg

 

A ,,Vízológia, minden ami víz" blogon megjelenő tartalom, így a cikkek, a képek, a videók, a honlap grafikája vagy bármely más tartalom, szerzői jogi védelem alatt áll.