Tiszta vizet az egészségért

A 21. század idejére eljutottunk oda, hogy fontossá vált számunkra a méregtelenítés, a helyes, egészséges táplálkozás, a vitaminok pótlása illetve az ilyen meg olyan életmódok vagy táplálkozási rendszerek és étrend kiegészítők alkalmazása, hogy megőrizzük testünk, szervezetünk egészségét. Viszont egy helyes méregtelenítés vagy életmód váltás esetleg vitamin pótlás olykor nem elég ahhoz, hogy szervezetünk egészséges, testünk pedig erős és aktív, tehát teljes legyen. De miért is? Mert ezeknek is az alapja a víz.

Már számos cikkünkben beszéltünk, arról hogy testünk kb. 70%-a víz, illetve, hogy szervezetünk létfontosságú feladatainak ellátáshoz is vízre van szükség. Gondolunk itt az anyagcsere folyamatokra, az immunrendszer működésre, a hormonrendszeren át az agy működéséig, tehát szinte minden szervezeten belüli folyamatnak alapja a víz. De nem is akár milyen víz, hanem a TISZTA VÍZ. 

Sokunknál alakulnak ki olyan egészségügyi problémák mint a száraz bőr, a narancsbőr, a fáradtság, az energia hiány, gyomor problémák, húgyúti problémák, hízás, fogyás és társai. Ezeket a problémákat a szervezetben lévő tiszta víz hiánya okozza, ugyanis ennek hiánya által nem képes ellátni rendesen a funkcióit testünk... 

Viszont fontos tudni, hogy testünk képes öngyógyításra. Megfelelő mennyiségű és minőségű tiszta víz bevitelével nem csak az egészségügyi problémák fordíthatóak vissza hanem még jótékony hatást is gyakorolhat szervezetünkre ami valljuk be fontos az egészséges étrend és életmód szempontjából. De miben is segíthet? Felgyorsítja, segíti az anyagcserét, étvágy csökkentő hatása van, egészségessé varázsolja a bőrt és még sorolhatnánk... 

De a kérdés az milyen is a tiszta egészséges víz? Nos minden olyan anyagtól mentes amire a szervezetünknek nincs szüksége vagy akár káros hatással van rá... Ezekről az anyagokról IDE KATTINTVA bővebben olvashatunk előző cikkünkben.

Talán az utolsó kérdés az lenne, hogy mégis mivel tudnánk tiszta vízhez hozzájutni? Vegyünk ásványvizeket? Vagy a csapvíz is éppen még jó lehet? Vagy ruházzunk be egy drága víztisztítóra? Nos a válasz egyszerű! Cégünk több mint 10 éve foglalkozik víztisztítással és célunk, hogy minél több emberen segítsünk azzal, hogy megfelelő áron minőségi, tiszta vizet biztosítunk számukra. És igen van olyan megoldás amire nem kell, hogy a gatyánk is rámenjen! Ha ön is ezekkel a problémákkal küzd és szeretne rá megoldást találni akkor KATTINTSON IDE és találjuk meg a legmegfelelőbb megoldást Önnek és családjának. Hiszen a mi mottónk a tiszta víz igazi érték!

 

A ,,Vízológia, minden ami víz" blogon megjelenő tartalom, így a cikkek, a képek, a videók, a honlap grafikája vagy bármely más tartalom, szerzői jogi védelem alatt áll.

1547108553-heart_waterdd.jpg