A hideg esték fontos mozzanatai így lesznek tökéletesek!

314734-fall-mood.png

Villámgyors váltással beköszöntött az ősz! Rövidülnek a nappalok, viharos sebességgel jön el az éjszakai sötétség és mindezek mellett gyorsan beállt a hűvös idő is. Ilyenkor pedig jól esik számunkra egy forró fürdő, esetleg egy frissítő forró zuhany vagy csak egy kellemes melengető tea a hosszú nap végére. De igazán akkor kellemes, relaxáló dolgok ezek, ha  semmilyen fajta negatív mellékhatás nem társul hozzájuk! Mit értünk ez alatt? Mai cikkünkből kiderül! 

Maga a felsoroltakról már volt szó külön-külön blogunkon viszont az ősz beköszöntével érdemes kicsit újra őket előtérbe helyezni! 

A média területén nem egyszer előfordul az a téma, amely a fürdő víz minőségét tárgyalja!tumblr_p20lb3sgpq1v7z7sqo1_400.jpg Pontosabban szagát, színét és testünkre / bőrünkre való hatásait! Sokszor tapasztalom én magam is, hogy a fehér kádba sárgás, barnás furcsábbnál furcsább és olykor büdösebbnél büdösebb víz folyik, avagy olyan véglet is van amikor már az uszoda is megirigyli a klór mennyiségét. Az, hogy nem egy gusztusos látvány a büdös, sárga avagy a klóros verzió az egy dolog, viszont az már egy plusz probléma, hogy bőrünk, testünk számára sem a legjobb! Például a bőr irritáltságát, szárazságát első körben ez okozhatja. Vannak olyan helyzetek amikor csípő, égető érzés fog el minket fürdés után és iszonyatos viszketés követi, majd pedig az említett szárazság is szépen fokozatosan bekövetkezik. Ezeket a problémákat a vízben lévő felesleges, káros anyagok okozzák. A kérdés már csak az, hogy ez így jó, ez lenne a normális? Nos, a válasz az, hogy NEM! Nem vagyunk kötelesek elviselni, találhatunk rá megoldást! A mai modern világnak és technológiáknak köszönhetően több fajta opciót, lehetőséget is találhatunk, olyat is amely hosszútávon szolgál minket és nem kell, hogy a gatyánk is rámenjen! Ha érdekli milyen megoldást tud cégünk nyújtani ezzel kapcsolatban, akkor KATTINTSON IDE, ahol minden információt megtalál!

 

Mai témánk másik áldozata a tea! Volt már egy érdekes kísérlet elmesélésünk azzal kapcsolatban, hogy miért lila a tea, ha csapvízből készül és miért piros, ha tisztítottból! tumblr_pggct8cwrm1x64dwto1_400.jpgA hideg időben délutánonként, esténként jól esik egy meleg tea a nap végi kikapcsolódás részeként, viszont ahhoz, hogy igazán nyugtató, melengető, kellemes hatása legyen minőségben, ízvilágban és színvilágban is kecsegtetőnek kell lennie! Ez pedig nagyban függ a víz minőségétől is! Általában a csapvízből készült teák színe lilás - koszos lilás, ízük pedig gyengébb avagy furcsa, fanyar. Ezzel szemben a tisztított vízből készült tea színe olyan mint a képeken, a reklámokban, az ízvilága pedig erőteljes és gazdag! Ezek alapján egyértelmű, hogy a második tehát a szűrt vízből készült a kellemesebb és finomabb! Ugyanez elmondható arról is, ha kávéról vagy csak maga az ivóvízről beszélünk! Ha kíváncsi arra mi miatt van ez a különbség, illetve Ön is szeretné, hogy a teázás élmény és kikapcsolódás legyen, akkor KATTINTSON IDE és itt minden kérdésére választ kap! 

Ebben a rohanó, modern világban, főleg a borongós hideg időben jól esik a nap végére egy kis otthoni kikapcsolódás, a forró fürdő és a különlegesebbnél - különlegesebb teák! Viszont ahhoz, hogy ezek igazi örömet okozzanak tényleg olyan minőségűnek kell lenniük, mint amit elvárunk! Tehát megfelelő alapanyag, megfelelő forrás kell ahhoz, hogy a legtökéletesebb érzést nyújtsák számunkra. Mostanra világszerte egyre fontosabbá vált az ivóvíz / víz minősége éppen ezért érdemes tényleg tenni azért, hogy testünkre, szervezetünkre és környezetünkre is egyaránt odafigyelünk! Testünk egészséges marad, egészséges lesz, tárgyaink, eszközeink élettartamát is növelhetjük és egyúttal környezetünk védelméért is sokat tehetünk! Hiszen ahogy mondtuk már a tiszta víz a mai világban igazi értéknek számít!

 

A ,,Vízológia, minden ami víz" blogon megjelenő tartalom, így a cikkek, a videók, a honlap grafikája vagy bármely más tartalom, szerzői jogi védelem alatt áll.

1499793244like-and-share-on-facebook.png