Egy beszerelés nélküli megoldás

Avagy a kis lakások, albérletek hőse

Mostanában megjelent cikkeinkben olyan berendezéseket, gépeket mutattunk be, amelyeket cégünk is forgalmaz! Mai bejegyzésünkben folytatjuk ezt a kis körutat és egy igazán különleges gépet mutatunk be, amely mind tudásában, mind stílusában igazán kiemelkedő! 

zip.jpg

Egy olyan eszköz, amely nem igényel beszerelést, amely jó megoldás egy albérletbe, egy kis lakásba avagy csak a modern konyha idilljébe teljesen beleillik..., Igen van ilyen! Még pedig a ZIP nevezetű víztisztító berendezésünk, amely több szempontból is jó választás lehet. A kérdés már csak az, kiknek és miért ajánljuk ezt a típusú víztisztítót?!

A ZIP egy beszerelést nem igénylő berendezés, amely egy részből, egységből áll, tehát a szűrőrendszer egybe  van építve a speciális tartállyal. Egyedül amire szükség van, az egy szabad konnektor, illetve egy pult rész, ahová az eszközt helyezzük. A rendszer működése és használata egyszerű, könnyű! Először is tisztázzuk, mit jelent a speciális tartály?! white-and-black-zip.pngLényegében ez egy mozgatható, kiszedhető tartály, ahová a tisztítandó vizet töltjük, ami miatt pedig különleges az az, hogy a szennyvíz ugyanebbe a tartályba kerül vissza, amelyet utána kiönthetünk. A tisztított víz  a felső tartályba fog kerülni (amely nem kiszedhető), ebből pedig egy csap segítségével juthatunk hozzá a kristálytiszta ivóvízhez. Maga a szűrőrendszer része hasonló felépítésű, mint a múltkoriakból ismert RO gépé. Itt is a membrán a berendezés lelke és ez mellett még kettő előszűrő található! Tehát minőségben ugyanolyan tiszta ivóvizet tud adni, mint a beszerelhető társai! Ha érdekli a ZIP  teljes specifikációja, akkor KATTINTSON IDE!

Személyes tapasztalat alapján, ezt a gépet azoknak ajánlom, akik kicsi lakásban, esetleg albérletben laknak avagy 2-3 tagú háztartásban élnek. Az én pici lakásomba szintén ezt a típust választottuk, mert nem volt megoldható egy másik fajta eszköz beszerelése és szerintem 2 fő részére teljesen elegendő mennyiséget képes szolgáltatni. Ez mellett kiemelkedő az is, hogy dizájnja miatt igazán beleillik bármelyik konyha stílusába! Mind emellett, mozdíthatósága lévén hordozható is megfelelő odafigyeléssel! Nálunk nem egy nyaralást könnyített már meg, hogy magunkkal vittük, így állandó tiszta ivóvíz volt az apartmanunkban. Nem kellett tonna számra vásárolni a flakonos vizet, ezzel pedig pénzt és energiát spóroltunk meg és még a környezetvédelemért is tettünk!

puricom-zip-counter-top-reverse.jpg

Összességében ez az eszköz a kisebb háztartások legjobb megoldása, főképp ha, nem megoldható a vízrendszerbe való bekötés! Stílusa, dizájnja miatt pedig egy igazán kiemelkedő luxushatású berendezés a víztisztítás területén.  Sokan, mint én is nem tudják megoldani, egy ilyesfajta eszköz beszerelést, viszont fontos lenne számukra a kristálytiszta, egészséges ivóvíz! Nos, a megoldás itt van annak érdekében, hogy igazán minőségi tisztaságú ivóvizet fogyaszthassunk! 

Cégünk számára fontos, hogy minden egyes ügyfelünknek megfelelő megoldást találjunk problémájára, köztük az ilyenekre is, hiszen a tiszta víz a mai világban igazi értéknek számít!

 

A ,,Vízológia, minden ami víz" blogon megjelenő tartalom, így a cikkek, a képek, a videók, a honlap grafikája vagy bármely más tartalom, szerzői jogi védelem alatt áll.