Ipari szinten is profik vagyunk!

Blogunkon sok cikk szólt már a háztartási, otthoni víztisztításról. Volt szó vízlágyításról, fürdővízzel kapcsolatos megoldásokról, berendezéseink védelmére szolgáló gépekről és természetesen nem egyszer témáztuk az ivóvíz tisztítást is! Ma viszont egy kicsit másabb vizekre evezünk és cégünk másik oldalát fogjuk előtérbe helyezni! Mai témánknak az ipari víztisztítást és technológiáit választottuk, amely igaz eléggé sokrétű, de viszont ez is egy olyan része a munkánknak amelyről érdemes és lehet is beszélni!

Ahogyan saját magunk, családunk és háztartásunk számára is fontos a kristálytiszta, egészséges ivóvíz, úgy a cégeknek, vállalkozásoknak is egyre inkább azzá vált, válik... Az évek múlásával a víztisztítás is egy olyan iparágazat lett, amely már nem luxus kényelmi cikknek számít. Igazán nagy jelentőségre tett szert, hiszen a társadalom rájött arra, hogy igenis számít az, milyen is azaz ivóvíz, amelyet nap mint nap fogyaszt, használ! Nos, ennek ipari szempontból is ilyen jelentősége van! 01dcc0f099043ef34b76929c58b43182.jpg

Számos szempont van ami miatt sok cég választja mára már a víztisztítást és rengeteg megoldás, lehetőség van arra, hogy ilyen szinten is maximális minőséggel kapjunk kristálytiszta vizet. Legyen szó akár ipari ivóvíztisztításól, vízlágyításról vagy a többiről!  Alapvetően milyen okok azok, amelyek miatt a vállalkozásoknak szükségük van egy ilyen berendezésre? 

 

  1.  Fontos a cég / vállalkozás számára az, hogy minőségi tisztított vizet használjon!
  2.  Bizonyos ok miatt a víz oldott anyag tartalmát alacsony szinten kell tartani!
  3.  Bizonyos élelmiszerek előállításánál, ahol a vízben oldott anyagok reakcióba lépnek / léphetnek az alapanyagokkal, ezzel íz és színváltozást eredményezve!
  4.  A gépek, berendezések és egyéb eszközök hosszútávú, problémamentes működése érdekében.
  5.  Állattenyésztés és növény termesztéskor is sokan figyelembe veszik azt, hogy milyen vizet adnak! Hiszen ezek is élőlények.

 

Ahogyan a háztartási körökben, úgy az ipari szinten is ugyanolyan problémát jelent az ivóvíz tisztasága! Cégünk ipari szinten is a maximális minőséget nyújtja, legyen szó bármilyen problémáról is! Ipari szinten foglalkozunk vízlágyítással, vízkő mentesítéssel, ammónia és mangántalanítással, arzénmentesítéssel és természetesen ivóvíz tisztítással, tehát ipari RO rendszerekkel. A tervezéstől a kivitelezésen, beszerelésen keresztül az utólagos karbantartásig mindent mi végzünk, megfelelő odafigyeléssel, igénnyel és bizalommal! Mert számunkra ügyfeleink elégedettsége és mosolya az igazi siker!00079.jpg

Egyre több és több vállalkozás jut el arra a gondolatra, hogy igenis fontos az, hogy milyen az a víz amit használ, hiszen akár spórolhat is vele, fontos feladatokat, lépéseket könnyíthet meg vele, a környezetvédelemért is tehet, pozitívabb szemléletet adhat ügyfelei irányába és mind ezek mellett az egészségre is figyelmet fordít!

Véleményem szerint, ez kellő mennyiségű indok és gondolat volt arra, hogy elgondolkozzunk azon, mennyire is fontos a mai világban a víztisztítás és nem csak otthonunkban hanem ipari, vállalkozási szinten is! Legyen szó vendéglátásról, élelmiszer termelésről, állattenyészetről, kertészetről, kórházakról, iskolákról vagy bármilyen gyárról, bármilyen vállalkozásról, egy a közös bennük a vízre mindenhol szükség van csak az nem mindegy, hogy milyen minőségben! Hiszen a mai világban a tiszta víz igazi értéknek számít! 

1499793244like-and-share-on-facebook.png

A ,,Vízológia, minden ami víz" blogon megjelenő tartalom, így a cikkek, a videók, a honlap grafikája vagy bármely más tartalom, szerzői jogi védelem alatt áll.