Az életmódváltás egyik alapja

1_-myrpndslxui_4zjtde7pa.jpeg

Ahhoz, hogy egy kúra, egy diéta sikeres legyen az alapokat is figyelembe kell vennünk. Mit értünk ez alatt? Hiába a megfelelő forrásból származó vitamin és étrend kiegészítő és az ezek mellé társított program illetve edzésterv, ha már az alapoknál elrontjuk. Ahhoz, hogy testünk képes legyen a megfelelő intenzitású változás elérésére, olyan közeget kell teremtenünk számára, amivel fel tudja használni a szervezetbe bekerülő egyéb segédanyagokat és ezzel ki tudja maxolni azok jótékony hatásait.

Tömérdeknyi cikket, reklámot, forrást találunk arra, hogyan tegyük egészségesebbé testünket, hogyan változtassunk az életmódunkon illetve, hogyan fogyjunk le. Többségük működőképes is, de vannak sajnos köztük átverés szagúak is. De a lényeg az egészben, hogy ahhoz, hogy ezek az étrend kiegészítők megfelelő hatással legyenek szervezetünkre megfelelő közeget is kell nekik biztosítani. 

Gondolom nem fogok újat mondani azzal, hogy vannak vízben oldódó vitaminok, mint például: B - vitaminok, C - vitamin, Folsav, Biotin. Nos, ahhoz, hogy ezek é társaik teljesmértékben hasznosak legyenek, olyan vízet kell fogyasztanunk, amelynek köszönhetően nem csak egy részük, hanem teljes egészük feloldódik testünkben. Ehhez pedig szennyeződésektől, káros maradványoktól mentes, tehát tisztított víz fogyasztására van szükségünk. 

Vannak már olyan kúrák, diéták, amelyek ki is hangsúlyozzák a tisztavíz, a tisztított víz fontosságát. Ilyen pédául a Reg-Enor kúra is. 

Számos cikkünkben volt már szó a megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztásáról, annak jótékony hatásáról és ez a bizonyos előbbiekben említett kúra is a megfelelő hatás elérése érdekében a tiszta víz fogyasztását említi meg az étrend kiegészítők fogyasztása mellett. NEM! Nem az ásványvízet és nem is a csapvizet, hanem a forrásvíz hatású tisztított vizet. 

De miért ennyire fontos a tiszta víz fogyasztása? Első körben szervezetünknek teszünk vele jót, hiszen a víz testünk alapja, ezért érdemes odafigyelni arra, milyen is az általunk fogyasztott víz? 

 

 ,,Viszont fontos tudni, hogy testünk képes öngyógyításra. Megfelelő mennyiségű és minőségű tiszta víz bevitelével nem csak az egészségügyi problémák fordíthatóak vissza hanem még jótékony hatást is gyakorolhat szervezetünkre ami valljuk be fontos az egészséges étrend és életmód szempontjából. De miben is segíthet? Felgyorsítja, segíti az anyagcserét, étvágy csökkentő hatása van, egészségessé varázsolja a bőrt és még sorolhatnánk... "

(Részlet a Tiszta vizet az egészségért című cikkünkből)

(Ha érdekel a víz fogyasztás fontossága, illetve a tiszta víz pozitív hatásai, akkor KATTINTS IDE, ahol elolvashatod a róla szóló cikkünket!)

 so-fresh-1038x576.jpg

 Mi az oka annak, hogy mai cikkünk a diétákról, az életmódváltásról szól? Az, hogy cégünk célja és mottója is az élhető, egészséges élet és az, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára, amely életvidám, kiegyensúlyozott mindennapokat eredményez nem horribilis áron! Ahhoz pedig, hogy teljesmértékben egészséges életmódot élhessünk egy olyan eszköz, mint egy víztisztító, mely éveken át szolgál minket kis áldozatnak számít, ha az egészségünk a tét a mai világban!

Nos, ezek után úgy gondolom érdemes elgondolkodni azon, hogy az egészségünk-e a legfontosabb? Hiszen ahogy mondtuk már a mai világban a tiszta víz igazi értéknek számít.

 

A ,,Vízológia, minden ami víz" blogon megjelenő tartalom, így a cikkek, a képek, a videók, a honlap grafikája vagy bármely más tartalom, szerzői jogi védelem alatt áll.