A sikeres cég az odafigyelésben rejlik!

Avagy tiszta vizet a munkába is!

Mint munkáltató szem előtt kell tartanunk azt, hogy a munkahelyi körülmények minél megfelelőbbek legyenek a dolgozók számára! Ha valaki cégvezető, akkor számos dolgot kell figyelembe vennie. Ide tartozik a maximális mértékben jól működő munkaerő, a megfelelő körülmények kialakítása és természetesen a költséghatékonyság... hiszen minden cégnek az a célja, hogy minél jobban gazdálkodjon a megfelelő profit eléréséért! Viszont, ahhoz hogy egy cég olajozottan működjön mindennek passzolnia kell! Ehhez pedig energikus, egészséges, aktív dolgozókra van szükség!shutterstock_535817137.jpg

Sokszor volt már blogunkon szó arról, mennyire  fontos a tiszta ivóvíz fogyasztása szervezetünk számára, illetve arról is volt már szó mi történik akkor, amikor már testünk szomjas, tehát víz hiánnyal küzd. A mai rohanó világban nem egyszerű a kiegyensúlyozott életmód kialakítása, főleg ha napjaink nagyját munkával, munkahelyünkön töltjük! 

Ezért mai cikkünkben ezt fogjuk kicsit vesézgetni! Ahhoz, hogy megfelelő kapacitással tudjunk helytállni munkahelyünkön fontos, hogy szervezetünk is megfelelő, egészséges állapotban legyen! Ehhez pedig elengedhetetlen a folyamatos megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel! Tehát a tiszta ivóvíz! so-fresh-1038x576.jpg

Álljunk meg kicsit és gondolkozzunk el mint dolgozó és mint munkáltató! Ahhoz, hogy dolgozóként magunkból a magunk javára, illetve mint cégvezető, cégünk számára a legjobb eredményeket hozzuk az kell, hogy egészséges, kiegyensúlyozottak legyünk! 

De mi lehet a megoldás arra, hogy egészségvédelem szempontjából megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvizet biztosítsunk munkavállalóink számára? Jó a csapból folyó víz? Vagy esetleg vásároljunk ásványvizet vagy ballonos vizet? Esetleg ruházzunk be egy irodai víztisztító berendezésre? Nos, a válasz nem egyszerű, hiszen embere válogatja! A mi véleményünk az, hogy érdemes elgondolkozni egy irodai víztisztító berendezés beszerezésén...  Többszörösen is jól járunk vele!columbia3000.jpg

  1. Először is! Ezek a rendszerek teljes mértékben kristálytiszta ivóvizet tudnak biztosítani folyamatos jelleggel, a nap bármelyik szakaszában, csere nélkül.
  2. Másodszor! Költséghatékonyság szempontjából is versenyképes, mind maga a cégek költségvetését nézve, mind pedig a piaci viszonylatot nézve.
  3. A harmadik ok pedig nem más, mint a környezetvédelem, amely mostanság nagy hanggal van a média területén! Mert ha egy ilyen eszközt beszerzünk, akkor mentesülünk a műanyag szemét tömeges tovább termelésétől! Ez a fajta odafigyelés pedig nagy pozitivitást jelent az ügyfelek, vásárlók, vendégek irányába.

 

Ha felkeltette érdeklődését cégünk irodai víztisztító berendezése és bővebben szeretne olvasni róla, akkor KATTINTSON IDE, ahol megismerheti cégünk egyik sztárját, a COLUMBIA irodai gépet!

 

Tehát, ha végig gondoljuk! Költséghatékony megoldás, kristálytiszta víz a nap 24 órájában és mellette kiemelkedhet cégünk azzal, hogy odafigyel a környezetvédelemre! Jól hangzik ugye? Akkor érdemes elgondolkodni rajta! Hiszen cégünk sikere, dolgozóink hozzáállása, függ tőlünk cégvezetők hozzáállásától is! Mert egy igazi cég akkor sikeres ha jó csapat áll mögötte, ahhoz pedig egészséges, és energikus dolgozókra van szükség! Ugyanis a mai világban egy jó dolgozó igazi értéknek számít csak úgy, mint a tiszta ivóvíz!

corporate-values.jpg

A ,,Vízológia, minden ami víz" blogon megjelenő tartalom, így a cikkek, a képek, a videók, a honlap grafikája vagy bármely más tartalom, szerzői jogi védelem alatt áll.