Mi az RO? Miért a legjobb?

Az egyik legelterjedtebb technológia, sokan mégsem tudják mit is takar ez pontosan! 

Mai bejegyzésünk témája cégünk egyik legelterjedtebb gépe lesz, azaz az RO berendezés, vagyis Reverse Osmosis gépek, tehát a Fordított Ozmózis technológiának rövid bemutatása a köznyelvén szólva.dreamstime_s_74844293.jpg

 

A fordított ozmózis technológia egy olyan víz szűrési mód, ahol a rendszer szíve, lelke az úgynevezett membrán, a módszer lényege pedig az, hogy egy zárt rendszerben, nyomás alatt egy féligáteresztő rétegen (tehát membránon) préselik át a már több lépcsőben előszűrt vizet. ozmozis.jpgA fordított ozmózis során használt membrán vízáteresztő rés mérete 0,0001 mikron nagyságú, amely így kiszűri a tisztításra szánt vízben lévő szinte összes fizikai és kémiai szennyezőanyagot, valamint a biológiailag aktív szervezeteket is. Ez a szűrési módszer a legjobb az ivóvízkezelés területén. Már az 1960-as években is alkalmazták ipari és háztartási szinten egyaránt.

 

Ha már a működési elvét tudjuk, akkor a kérdés már csak az, hogy ez miért éri meg?

Ezeknek a fajta víztisztító berendezéseknek az a célja, hogy a vezetékes vízrendszerbe bekötve, az ivóvízből kiszűrjenek minden olyan anyagot, amely az emberi szervezet számára káros lenne, végül pedig betegségeket okozna. De az mellett, hogy testünk egészségéért sokat tehetünk vele, háztartási eszközeinket, edényeinket is megvédhetjük az esetleges  vízkő kialakulásának veszélyétől. Mind ezen felül ami még fontossá vált a mai világ számára, az a környezettudatosság, a környezetvédelem! Egy ilyen berendezéssel pedig nem csak állandó jellegű kristálytiszta vizet tudunk varázsolni otthonunkba, hanem bolygónkat is megvédhetjük a rengeteg szeméttől. Pontosabban a műanyag palackok áradatától. Erről a témáról már volt szó blogunkon és ott hosszasan elmélkedtünk arról, miért is éri meg jobban egy víztisztító, mint a zsugor számra vásárolandó ásványvíz... ha kíváncsi a válaszra akkor KATTINTSON IDE és itt elolvashatja!

A mai világban már nagy hangsúlya van a tiszta, egészséges ivóvíz szerepének, éppen ezért vannak olyan megoldások is, amelyek pénztárca barátabbak és hosszútávon jobb befektetésűek mind környezet, mind anyagi mind pedig egészség szempontjából! 

Cégünk legfontosabb alapelve az, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára, ami minden szempontból javukat szolgálja, akár háztartási, akár ipari szinten! Ha kíváncsi cégünk egyik legjobb gépére, amely ennek a technológiának az elvén működik, akkor KATTINTSON IDE!

prolinepluswp.jpg

Többszörösen is jól járunk! Költséghatékonyság, környezettudatos gondolkodás - életvitel és kristálytiszta víz szervezetünk egészségéért, eszközeink épségéért! Jól hangzik ugye? Akkor érdemes rajta elgondolkodni... hiszen a mai világban a tiszta ivóvíz igazi értéknek számít! Cégünk pedig csak is a legjobbat szolgáltatja, hiszen az egészség mindennél fontosabb!

 

A ,,Vízológia, minden ami víz" blogon megjelenő tartalom, így a cikkek, a képek, a videók, a honlap grafikája vagy bármely más tartalom, szerzői jogi védelem alatt áll.